A plătit țepele date din banii luați la păcănele

5 decembrie 2014 21:22   Național
Ultima actualizare:

Avea de returnat aproape 300.000 de lei (trei miliarde de lei vechi), bani pe care i-a furat acum doi ani din încasările asociaţiilor de proprietari ca să îi joace la păcănele. Acum, după ce norocul a dat peste el, Vasile Alin Mandache a returnat banii furaţi.

Vasile Alin Mandache, suceveanul care sâmbăta trecută a dat lovitura la păcănele, unde a câştigat 539.234,88 de lei, şi-a achitat datoriile acumulate faţă de Termica Suceava.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani şi-a ridicat câştigul în cursul zilei de joi, iar în după-amiaza aceleaşi zile un executor judecătoresc a virat suma de 297.000 de lei către societatea de termoficare. Aceşti bani reprezintă suma cu care Vasile Alin Mandache a ţepuit Termica în perioada în care era angajat al acestei societăţi pe postul de casier.

Practic, tânărul a luat banii proveniţi din încasările asociaţiilor de proprietari şi în loc să-i vireze la Termica i-a tocat la păcănele. Mandache a fost trimis în judecată pentru delapidare, iar în cursul anului 2012 a fost condamnat la 3 ani cu suspendare.

Suceveanul a plătit impozitul de 25% din suma totală câştigată, şi-a achitat şi datoria de 297.000 de lei şi i-au mai rămas şi circa 100.000 de lei, cu care intenţionează să-şi cumpere o locuinţă.

Mai multe