A rănit două tinere şi a făcut praf patru maşini

23 aprilie 2012 14:50   Național
Ultima actualizare:

Cursă nebună, duminică noaptea, în municipiul Târgu Jiu. Un tânăr de bani gata a ieşit la plimbare cu bolidul prin oraş, a pierdut controlul volanului şi a accidentat grav două fete care mergeau pe trotuar.

Cătălin Rîsu, fiul patronului societăţii Tehnoinstal mergea cu viteză prin oraş, după cum povestesc martorii. La un moment dat, a pierdut controlul şi a distrus câţiva stâlpi de protecţie de marginea străzii, apoi a avariat patru autoturisme parcate.

Maşina lui de teren a fost proiectată pe trotuar unde a luat pe sus două tinere care se plimbau. Una dintre fete are 21 de ani şi a fost transportată la Spitalul Colentina din Capitală, având o fractură de bazin şi dublă fractură la gamba dreaptă.

Una dintre victimele accidentului a fost internată la Bucureşti

Starea ei este gravă necesitând intervenţii chirurgicale. Cealaltă victimă, de 22 de ani, are lovituri la un picior şi o coastă fracturată şi a rămas internată la Spitalul Judeţean Târgu Jiu.

Cătălin Rîsu a refuzat să sufle în etilotest pe motiv că-l durea pieptul, dar i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sora lui a murit în accident de motocicletă

Oliana Rîsu, sora lui Cătălin, a murit în toamna anului 2008, la doar 24 de ani, într-un accident de motocicletă care a avut loc chiar la ieșirea din Târgu Jiu.

Motocicleta era condusă de iubitul ei, Radu Ilie Văduva, care nu a putut evita un cal lăsat nesupravegheat. Animalul a fost acroșat, iar «motorul» a ajuns într-un copac de pe marginea drumului. Oliana Rîsu a murit pe loc, fiind lovită la cap.

Fiul unui primar din Mehedinţi a lovit o femeie pe zebră

Accident, ieri dimineaţă, în Drobeta Turnu Severin. O femeie de 43 de ani care traversa pe la trecerea de pietoni a fost lovită în plin de un Audi A6 care venea cu viteză. Soţul victimei a reuşit să se salveze la timp din calea maşinii, iar alţi câţiva pietoni au fost la un pas să fie loviţi.

La volanul maşinii se afla George Băzăvan, fiul de 18 ani al primarului comunei mehedinţene Malovăţ. Acesta a fost testat cu etilotestul, iar oamenii legii au constatat că tânărul nu consumase alcool.

Acesta circula însă cu viteză mare şi a pierdut controlul maşinii. Femeia rănită a fost transportată în stare gravă la spital şi a intrat direct în operaţie. George Băzăvan s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. El a plecat de la locul accidentului tot la volanul autoturismului Audi A6 cu care a provocat accidentul.

Mai multe