A stat 18 ore captiv în maşina răsturnată!

4 noiembrie 2013 15:33   Național
Ultima actualizare:

Clipe de coşmar, sâmbătă seara, pentru un tânăr de 23 de ani. S-a răsturnat cu maşina pe un câmp şi a rămas încarcerat. Nimeni nu i-a auzit însă strigătele de ajutor. A fost găsit abia duminică seara, de prietenii care l-au căutat disperaţi.

Tânărul din localitatea arădeană Vinga s-a urcat, sâmbătă seara, în maşina personală şi a plecat spre Timişoara, unde trebuia să se întâlnească cu o colegă.

La un moment dat, el a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp de lângă localitatea Sânandrei, la aproximativ 100 de metri de şosea. Maşina s-a transformat într-un morman de fiare, iar şoferul a leşinat.

Când s-a trezit, era prins între scaun şi bordul maşinii. A vrut să sune după ajutor, dar telefonul se dezmembrase în urma impactului. A strigat după ajutor, dar nu l-a auzit nimeni.

Tânărul a trecut prin clipe de coşmar. Avea dureri crunte şi a stat toată noaptea încarcerat, pe câmp, la temperaturi scăzute. A sperat totuşi că dimineaţă, când se va lumina, cineva îi va zări maşina răsturnată şi va suna după ajutor. Nu a fost aşa! Abia duminică, la ora 17.00, a fost găsit de prietena cu care ar fi trebuit să se întâlnească.

Tânăra şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva când a văzut că are telefonul închis. I-a alertat colegii şi prietenii pe Facebook şi au pornit în căutarea lui. L-au găsit după 18 ore de la accident. Tânărul era conştient, însă nu îşi amintea nimic din cele întâmplate. Medicii au spus că este un miracol că băiatul a supravieţuit. A suferit câteva fracturi, dar starea lui este bună.  

Mai multe