A străbătut ţara ca să-şi ucidă rivalul în dragoste

29 mai 2011 17:15   Național
Ultima actualizare:

Clipe de coşmar, sâmbătă seara, pe o stradă din Sighetu Marmaţiei. În plin centrul oraşului, un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au fost înjunghiaţi de fostul amant al femeii.

Gabriela Feldman, în vârstă de 35 de ani, şi-a părăsit anul trecut soţul după ce a cunoscut pe Internet un bărbat din Brăila.

A spus că s-a îndrăgostit şi că vrea să îşi petreacă viaţa alături de noua ei cucerire, Adrian Sava, de 37 de ani.

Şi-a abandonat soţul şi cei doi copii, o fată de 13 ani şi un băiat de şase ani, şi dusă a fost.

După nouă luni, mai exact, la începutul lunii aprilie, Gabriela Feldman şi-a dat seama că a făcut o greşeală şi s-a întors la familie.

Acest lucru însă l-a scos din minţi pe amant. Adrian Sava a străbătut toată ţara, de pe malul Dunării până la graniţa cu Ucraina, pentru a se răzbuna pe cea care l-a părăsit.

Ajuns în Sighetu Marmaţiei, a început să îi ameninţe telefonic pe Gabriela şi pe soţul ei, Alexandru (41 de ani).

Potrivit vecinilor familiei Feldman, aceştia chiar ar fi depus o plângere la poliţie în urmă cu câteva zile, legată de ameninţările brăileanului.

Sava le-a luat-o însă înainte oamenilor legii. Sâmbătă seara, el i-a urmărit pe soţii Feldman şi s-a năpustit asupra lor cu un cuţit, pe o stradă din centrul oraşului.

Mai întâi la înjunghiat de câteva ori pe bărbat, în inimă. Apoi s-a aruncat asupra femeii şi i-a înfipt cuţitul de mai multe ori în spatele urechii, pe faţă şi pe mâini.

Martorii povestesc că bărbatul era furios şi dădea cu cuţitul unde apuca. După ce i-a pus la pământ pe cei doi, agresorul a rupt-o la fugă.

Îngroziţi de strigătele celor doi, martorii au chemat Salvarea, dar soţul femeii era deja mort. Gabriela a ajuns la spital cu multiple răni.

Surse din rândul anchetatorilor spun că Adrian Sava a avut clar intenţia de a o omorî şi pe femeie, nu doar de a o răni, dar aceasta a scăpat doar din întâmplare.

Criminalul, căutat în tot judeţul

Poliţiştii din judeţ au instituit mai multe filtre pentru prinderea agresorului care a dispărut fără urmă.

Ei erau convinşi că bărbatul nu a reuşit să ajungă la Brăila, unde locuieşte, pentru că nu ar fi avut timp.

Până la închiderea ediţiei acesta nu fusese găsit de oamenii legii.

Mai multe