A supravieţuit două zile în fântâna adâncă de 10 metri!

9 octombrie 2018 19:38   Național
Ultima actualizare:

Caz şocant în judeţul Vâlcea, unde, marţi, pompierii militari au fost chemaţi să scoată o persoană căzută într-o fântână. Au fost şocaţi să afle că femeia, de 41 de ani, supravieţuise căderii de la 10 metri şi stătea în frig şi-n apă rece de două zile.

Întâmplarea din Sălătrucel - Vâlcea este demnă de filme. Fântâna în care a căzut localnica are diametrul de 1 m şi adâncime de aproximativ 10 m, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea şi citate de adevarul.ro.

Fântâna se afla în spatele unei clădiri dezafectate, pe un câmp. Un vecin a auzit strigătele disperate şi a sunat la 112. Când au găsit-o pompierii militari, femeia prezenta traumatisme minore, spun aceştia. A primit îngrijiri medicale de la echipa sosită la faţa locului şi acum este în afara oricărui pericol.

Femeia a declarat că a căzut accidental, în timp ce se afla prin zonă. Puţul, care era la nivelul solului, nu era acoperit, fiind mascat de vegetaţie. Două zile a ţipat după ajutor, până să fie auzită, povesteşte ea. E drept că era foarte greu s-o audă cineva, ţinând cont de faptul că anexa şi puţul se aflau la circa 40 de metri de stradă. Victima a fost preluată în stare conştientă şi transportată la spital pentru investigaţii medicale.

Mai multe