A supraviețuit după tragicul accident din Muntenegru, dar a murit la exact 3 ani

27 iunie 2016 9:46   Național
Ultima actualizare:

După trei ani de chinuri cumplite, cel de-al doilea şofer al autocarului implicat in tragicul accident din Muntenegru s-a stins din viaţă. Este vorba de Dan Mărgărit, şoferul de rezervă al autocarului, care a murit joi, 23 iunie 2016.

Bărbatul a fost salvat de medicii muntenegreni după producerea tragediei, însă se afla în comă profundă, scrie huff.ro. Familia a rămas alături de el şi l-a îngrijit, sperând într-o minune.

Cu trei zile inainte ca autocarul, aflat în drum spre Podgorica, să cadă în prăpastie, Dan Mărgărit împlinise 43 de ani. Se odihnea când maşina a plonjat 40 de metri în gol, iar impactul a fost devastator. Fracturi, leziuni la creier, rupturi de organe şi lovituri pe tot corpul. A fost tratat în România, dar şi la un spital din Grecia. La un moment dat ieşise din comă şi urma un tratament pentru a putea vorbi şi merge. Din păcate, la trei ani de la teribilul accident, organismul şoferului a cedat.

Bilanţul tragediei: 19 morţi şi 29 de răniţi

În data de 23 iunie 2013, un cumplit accident şoca Romania. Un autocar care traversa statul Muntenegru a ajuns într-o prăpastie, iar 19 din cei 47 de pasageri au murit. Alţi 29 de oameni au ajuns la spital, după o mobilizare excepţionala a muntenegrenilor, care s-au luptat să îi scoată pe români din râpa în care se afla autocarul.

Mai multe