A trecut prin 10 ţări cu rulota să vină la Mamaia

19 iulie 2013 15:30   Național
Ultima actualizare:

Anul acesta, norvegianul Fred Haberg (42 de ani) s-a hotărât să-şi petreacă vacanţă pe Litoralul românesc. A înghesuit ce a avut mai de preţ într-o rulotă, şi-a luat soţia şi copiii şi a pornit la drum. Norvegia, Suedia, Finlanda, Rusia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Moldova şi, în sfârşit România.

Acesta este traseul pe care l-au parcurs pentru a ajunge în staţiunea Mamaia. Un drum lung, dar care a meritat.

Este prima dată când venim în România, dar am rămas impresionaţi. Oamenii sunt prietenoşi, iar zona de camping e relaxantă!", a spus Fred, pentru Neptun Tv.

Bărbatul a povestit că şi-a cumpărat rulota în urmă cu 4 ani. A plătit 30.000 de euro pentru ea, dar nu îi pare rău. Şi-a scos investiţia de câteva ori, după ce a cutreierat toată Europa cu casa pe roţi.

Rulota are şi apă caldă

Are tot ce îi trebuie: bucătărie, apă rece şi caldă, frigider, televizor, o masă, două paturi şi aer condiţiionat în tavan. Fred şi-a propus să stea cel puţin o lună în campingul de la ieşirea din Mamaia. Spune zâmbitor că s-a îndrăgostit de Marea Neagră şi de oamenii pe care i-a întâlnit aici.

De la Mamaia şi până la Vama Veche, litoralul e plin de campinguri unde iubitorii de natură îşi trag rulotele la umbră sau îşi întind corturile. O zi de campare costă între 50 şi 100 de lei de familie, bani în care intră paza, accesul la curent electric, duşuri şi toalete.

Mai multe