A vrut să incendieze depozitul fostului şef, dar a greşit ţinta!

16 iulie 2014 21:01   Național
Ultima actualizare:

”Răzbunarea-i arma prostului”, spune o zicală care i se potriveşte perfect unui tânăr de 26 de ani, din comuna Peştişani, Gorj.

Furios că fostul şef nu i-a plătit cei 50 de lei promişi pentru munca prestată la stână, omul a vrut să-i dea o lecţie. S-a gândit să-i dea foc la depozitul de furaje pe care acesta îl are, ca să îi creeze o pagubă atât de mare, încât să-l ţină minte. Tânărul a luat o brichetă şi a incendiat totul în noaptea de duminică spre luni. A lăsat furajele să ardă şi a plecat acasă, mândru de isprava lui. Ghinion, însă!

A aflat abia a doua zi că a confundat depozitele şi a distrus furajele unei alte persoane. Pompierii s-au chinuit mai bine de 12 ore să stingă încendiul care risca să se extindă, iar poliţiştii au dat rapid de urma piromanului. El şi-a recunoscut fapta, iar singurul regret pe care îl are este că a greşit ţinta. „Am dat foc pentru că m-a minţit şi nu m-a plătit! Avea să îmi dea în jur de 50 de lei. Îmi pare rău pentru proprietar, nu ştiam că este a dumnealui, dar am greşit. Asta e!”, a spus bărbatul cercetat pentru distrugere prin incendiere. El va trebui să-i plătească proprietarului daune de 45.000 de lei.

Mai multe