A vrut să moară, dar a rămas fără picioare

30 ianuarie 2012 18:04   Național
Ultima actualizare:

Tragedie în subteran! O femeie de aproximativ 40 de ani a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-a aruncat în faţa metroului. Nu a murit, însă, chinurile prin care a trecut depăşesc orice închipuire. Victima a stat o oră sub metrou cu picioarele tăiate.

Nenorocirea s-a întâmplat, ieri după-amiază, la ora 15.20, în staţia Piaţa Sudului. Femeia se afla pe peron când dintr-o dată s-a aruncat în faţa trenului care circula pe tronsonul Berceni - Pipera.

„Era îmbrăcată cu o bluză roşie, pe deasupra avea un halat portocaliu şi era încălţată cu papuci. Avea o privire senilă şi se tot plimba agitată pe peron. Când m-am întors, din nou, cu faţa spre ea nu mai era. Am văzut-o apoi sub tren. Urla ca din gură de şarpe şi cerea ajutor. A stat acolo în jur de o oră, până când au venit cei de la SMURD. Avea picioarele tăiate, pe unul nu îl puteau scoate de sub roţi şi pe celălalt l-au băgat criminaliştii într-un sac", ne-a povestit Gabi Stelian, care a asistat la teribila scenă.

Sinucigaşa a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni, însă şansele de supravieţuire sunt minime. Deocamdată nu se ştie ce a determinat-o să recurgă la gestul extrem. Ultimul incident de acest gen a avut loc pe 21 septembrie 2011, când o femeie care suferea de cancer s-a aruncat în faţa trenului, dar nu a murit.

Mai multe