Accident grav în Argeș, soldat cu moartea a doi oameni. Alți doi au fost răniți și preluați de SMURD

5 decembrie 2020 21:50   Național
Ultima actualizare:

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă seara, 5 decembrie, pe DN 73, în judeţul Argeş. O femeie, un bărbat şi un căţel au murit după ce două maşini s-au izbit frontal, iar alte două persoane au fost rănite și transportate de urgență la spital.

Accidentul a avut loc în satul Rădeşti din comuna argeşeană Stâlpeni, după ce două maşini, în care se aflau patru persoane, câte două în autoturism, s-au izbit. Ocupanţii uneia dintre maşini, un bărbat şi o femeie, au fost găsiţi în stare extrem de gravă, aceasta din urmă având nevoie de intervenția descarcerării.

La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi un echipaj SAJ, informează Adevărul.ro.

„Din nefericire, s-a declarat decesul pentru cele două victime, la care se efectuau manevrele de resuscitare. În celălalt autoturism erau tot un bărbat şi o femeie. Aceştia au fost preluaţi şi sunt transportaţi la spital cu multiple leziuni de către două echipaje SMURD de prim ajutor calificat.", precizează ISU Argeş. 

Mai multe