Accident grav în județul Mureș. O persoană a murit, iar o alta se află în stare critică

11 mai 2020 8:43   Național
Ultima actualizare:

Un accident grav a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe DN13, în zona loclaității Hetiur, din județul Mureș. În urma impactului dintre un microbuz și un TIR, traficul din zonă a fost restricționat ore întregi, o persoană a murit, iar alta se zbate între viață și moarte.

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în județul Mureș, DN13, la ieșirea din Sighișoara, în zona localității Hetiur. Un TIR și un microbuz de marfă au impactat, iar o persoană și-a pierdut viața pe loc. 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Detașamentului de Pompieri din Sighișoara pentru a descarcera cele două victime prinse între fiarele autoturismelor. Pentru șoferul microbuzului nu s-a mai putut face nimic, iar medicii ajunși la fața locului au constat decesul. Șoferul de TIR a fost preluat de către o ambulanță SMURD și transportat la spital. Starea bărbatului este una critică, iar șansele sale de supraviețuite sunt reduce. 

„Șoferul autotrenului a fost predat ambulanței SMURD, acesta este de cod roșu - conștient, iar șoferul microbuzului de marfă este declarat decedat de către personalul medical”, au anunțat reprezentanții ISU Mureș.

Mai multe