Accident grav în Pipera: Un autoturism a lovit un pieton. Victimei i-a fost amputat un picior

10 august 2018 10:29   Național
Ultima actualizare:

Un accident a avut loc în dimineața zilei de vineri, 10 august, pe șoseaua Pipera-Tunari. O mașină a fost lovită din plin de un tir și a ricoșat, lovind un pieton, iar mai apoi s-a răsturnat. Femeia rănită se află momentan în comă și are parte de îngrijiri medicale.

În această dimineață o mașină s-a răsturnat, pe un trotuar din zona Pipera. Autoturismul a lovit grav un pieton aflat pe trotuar. Se pare că șoferul unui tir nu s-a asigurat la schimbarea de sens și a intrat într-un autoturism, impactul generat de lovitură făcând mașina să ricoșeze și să lovească din plin o femeie, potrivit Dc News. Circulația rutieră a fost îngreunată în zonă, traficul fiind blocat din ambele sensuri. 

Femeia rănita a fost transportată de urgență la spital, aflându-se în comă, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior în urma rănilor grave provocate de accident, anunță Antena 3. Din cauza faptului că autoturismul a ricoșat și într-o țeavă de gaze pe care a rupt-o și este pericol de explozie, s-a solicitat intervenția Distrigaz.

Mai multe