Accident grav în Teleroman. Un microbuz cu 17 persoane s-a răsturnat, iar șoferul a murit

16 decembrie 2019 19:09   Național
Ultima actualizare:

Un microbuz a fost implicat într-un accident grav în localitatea Scurtu Mare din județul Teleorman. Din primele informații, șoferul a decedat, iar alte nouă persoane au fost rănite.

UPDATE: Bilanţul accidentului din această după-amiază: 10 victime, dintre care una decedată (şoferul microbuzului) şi 9 răniţi, conştienţi şi cooperanţi. Opt victime au fost  transportate la Spitalul Judeţean Alexandria (7 de la locul evenimentului şi 1 de la domiciliu), iar o victimă a refuzat transportul la spital după ce a fost asistată medical.

Conducătorul auto este un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, conform Adevărul

Luni seară, 16 decembrie, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, după ce un microbuz care avea 17 persoane la bord s-a răsturnat. Potrivit IPJ Teleorman, de DJ 701, Scurtu Mare-Slăvești, acidentul s-ar fi petrecut din cauza pierderii controlului asupra direcției de mers.

”Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare, judeţul Teleorman. Având în vedere numărul ocupantilor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor  medicale la faţa locului”, a transmis Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

În zonă, s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, cinci ambulanțe SMURD și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Mai multe