Accident grav între doi schiori în Munții Șureanu. Una dintre victime a fost dusă cu elicopterul la spital

11 aprilie 2021 17:10   Național
Ultima actualizare:

Viteza și neatenția fac ravagii și pe pârtie, nu doar pe șosele. Un accident grav s-a petrecut în weekend, când doi schiori s-au ciocnit pe o pârtie din Masivul Șureanu.

În urma acestui incident, unul dintre aceștia, o femeie, a suferit traumatisme serioase la cap și a fost nevoie să fie dusă cu elicopterul la spital. Victima a fost transportată cu un elicopter la o clinică din Târgu Mureş. La prima evaluare, victima suferise un traumatism cranio-cerebral, dar şi unul facial.”Serviciul Public Judeţean Salvamont Alba a intervenit în zona Domeniului Schiabil Şureanu pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex feminin, care s-a accidentat în urma ciocnirii cu un alt schior”, a dezvăluit salvamontistul Claudiu Costea, potrivit stirileprotv.ro, 

Sezonul de schi se închide duminică la Domeniul Schiabil Şureanu, amplasat în Munţii Sebeşului, la o altitudine care depăşeşte chiar şi 2.000 de metri. Spre marea bucurie a iubitorilor sporturilor de iarnă, ninsorile din ultimele zile au acoperit toate suprafețele schiabile cu zăpadă proaspătă, fiind funcţionale şapte pârtii, care au fost pline în ultimele zile. 

Mai multe