Accident grav la Circul Globus! Un acrobat a căzut de la înălţime în timpul spectacolului

29 ianuarie 2017 13:40   Național
Ultima actualizare:

Tragedie în arena circului Globus, care în timpul unui spectacol! Un acrobat a căzut, duminică, de la o înălţime de circa opt metri, bărbatul fiind transportat, în stare de inconştienţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Acrobatul se afla la înălţime şi executa un număr la o înălţime de opt metri, denumit "roata morţii". Martorii povestesc că bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Potrivit primelor informaţii, acesta este un colaborator străin al circului de stat. 

"Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost preluat de la Circul Globus de un echipaj SMURD. Pacientul are un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea conştienţei, şi o contuzie la gleznă, în urma căderii de la o înălţime de aproximativ opt metri", a declarat, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, citat de news.ro. Spectacolul de circ a fost întrerupt în urma accidentului, iar spectatorii au fost evacuaţi. La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Sectia 6 Poliţie a deschis o anchetă la faţa locului pentru a stabili cauzele accidentului de muncă. 

Mai multe