Accident grav pe DN1, în Alba. Un şofer de 20 de ani a intrat cu maşina într-un camion

16 iulie 2020 20:50   Național
Ultima actualizare:

Un accident grav s-a produs joi, 16 iulie, pe DN1, în Alba. Şoferul în vârstă de 20 de ani, care a provocat accidentul, a fost rănit grav.

Tânărul de 20 de ani, din comuna Rădești, județul Alba, s-a angajat în depășire într-o zonă în care această manevră e interzisă, pe DN 1, la km 404 + 700 de metri, în direcţia Teiuş – Aiud. În urma acestei manevre, autoturismul a intrat in coliziune cu un camion, condus din sens opus, de un bărbat de 40 de ani, din judeţul Prahova, anunță Adevarul.ro.

În urma impactului, camionul a acroşat o autoutilitară, care era condusă de un bărbat de 52 de ani, din Aiud, după care s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, soferul autoturismului a suferit leziuni corporale grave, iar un tanar de 21 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare. Conducatorii camionului şi ai autoutilitarei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Circulaţia auto a fost întreruptă total mai bine de o oră, după care a fost reluată pe un sens de circulaţie. 

Mai multe