Accident în Alba: o persoană a murit și alta a fost rănită grav

7 martie 2015 10:50   Național
Ultima actualizare:

O persoană a murit și alta a fost rănită grav, sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 1, în județul Alba, după ce o mașină a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară, traficul fiind blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc între Aiud şi Miraslău din judeţul Alba, după ce o mașină condusă de un bărbat a intrat pe contrasens, cel mai probabil în timpul unei depăşiri, apoi s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, în urma impactului, şoferul autoturimsului a murit, iar şoferul autoutilitarei a fost grav rănit. Pentru scoaterea celor două persoane dintre fiarele contorsionate ale maşinilor a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

Traficul pe DN 1 între oraşul Aiud şi localitatea Miraslău, în zona producerii accidentului, este blocat pe ambele sensuri, poliţiştii rutieri făcând cercetări la faţa locului pentru a stabili cauzele accidentului.

Mai multe