Accident între patru mașini în centrul Capitalei: cinci persoane au fost rănite

3 februarie 2018 16:26   Național
Ultima actualizare:

Un grav accident s-a produs sâmbătă după-amiaza (3 februarie) în centrul Capitalei. Patru autoturisme s-au ciocnit pe Calea Victoriei, la intersecția cu Bulevardul Dacia, din cauza unui șofer care consumase cocaină. Imediat după coliziune, șoferul în cauză a încercat să fugă de la locul faptei cu un taxi.

UPDATE: În urma testelor biologice, polițiștii au descoperit că bărbatul care a comis accidentul în timp ce-și bătea iubita în mașină consumase cocaină. Mașinile au fost atât de avariate, încât a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a desface portierele.

În jurul orei 20.00, circulația a fost reluată , după ce traficul pe ambele sensuri a fost oprit timp de patru ore.

Cinci persoane (trei femei și doi bărbați) au fost rănite în urma accidentului provocat de un bărbat băut, care s-ar fi certat în mașină cu iubita, informează Digi24. Circulația rutieră a fost blocată în zonă, iar răniții, care prezintă contuzii, au fost transportați la spitalele Floreasca și Elias.

După ce a lovit două autoturisme, șoferul bîut a încercat să părăsească locul accidentului cu un taxi, dar cursa i-a fost refuzată. Șoferul a spart geamul taxiului și ar fi încercat să intre peste taximetrist și pasager.

Poliția l-a reținut pe bărbatul violent. La această oră, circulația este oprită pe Bulevardul Dacia.

Mai multe