Accident la metrou. O femeie de 80 de ani a căzut pe șine

5 august 2015 8:20   Național
Ultima actualizare:

Cei care au plecat azi la serviciu cu metroul și s-au aflat în stația Constantin Brancoveanu, au avut parte de imagini terifiante. O bătrână s-a dezechilibrat și a căzut pe șine. Trenul intra în stație în acel moment și a lovit-o pe femeie.

Accidentul a avut loc azi dimineață, pe Magistrala M2- Pipera- Berceni, în jurul orei 7.00. Pompierii de la ISU-București-Ilfov, spun că femeia de 80 de ani nu a vrut să se sinucidă, ci a căzut pentru că se afla mult prea aproape de marginea peronului, I s-a făcut rău și  și-a pierdut echilibrul.

Femeia fost agățată de garniture de tren care tocmai intra în stație, dar nu a murit. Conducătorul a văzut-o însă la timp și a frânat.

”Femeia a fost scoasă de sub metrou de către echipajele ISU, este conștientă, fără leziuni majore și a fost preluată în grija echipajului SMURD. Victima a fost transportata la spitalul Bagdasar Arseni. Inspectoratul pentru Sutiații de Urgență a intervenit cu detașamentul special de salvatori, două SMURD, o autospecială cu apă și spumă”, a precizat Daniel Vasile, purtători de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Mai multe