Accident oribil, lângă Dej, cu trei tineri morţi

12 septembrie 2014 11:33   Național
Ultima actualizare:

Trei tineri au murit într-un accident rutier, în această noapte, în jurul orei 2.00, în localitatea clujeană Mănășturel, în apropiere de Dej. O fată de 15 ani şi fratele ei au scăpat cu viaţă.

Cinci tineri ieşiseră la un suc, dar pe drum şoferul a pierdut controlul maşinii din pricina unui câine şi s-a petrecut o grozăvie, informează romaniatv.net.

„La fața locului am găsit o mașină răsturnată, cu 5 victime, una dintre ele era decedată, cu leziuni la nivelul coloanei cervicale, leziune incompatibilă cu viața. Încă o persoană de sex feminin în vârstă de 15 ani și jumătate, ieșită singură din mașină, cu o contuzie scapulo-humerală stângă și coapsă stângă. O altă fată în vârstă de 16 ani proiectată, găsită în stop cardio-respirator pentru care s-au început manevrele de resuscitare, dar pacienta nu a răspuns. Un tânăr de 18 ani cu un trumatism cranio-cerebral minor a fost transportat la spitalul din Dej. Șoferul de 20 de ani a fost găsit și el în stop cardio-respirator pentru care s-au început manevrele de rescitare, din păcate cei doi la care care s-au început manevrele de resuscitare, nu au răspuns la manevre și s-au declarat decedați la fața locului”, a declarat pentru someșeanul.ro medicul Ramona Pintea din cadrul Ambulanței Dej.

Mai multe