Accident pe DN1. Un mort și 6 răniți

21 noiembrie 2014 11:59   Național
Ultima actualizare:

Accident grav pe DN1, în zona magazinului Ikea. Cinci mașini s-au tamponat, iar șase persoane sunt rănite. Un bărbat de 27 de ani a fost găsit mort.

UPDATE, ORA 12.20

”Șoferul unei autoutilitare, care se deplasa dintre Ploiești spre București, a intrat în spatele unui Mitsubishi, pe care l-a aruncat pe contrasens, unde a a lovit încă trei mașini. Cel care se afla la volanul autoturismului Mitsubishi a decedat. Nu a purtat centura de siguranță și din cauza șocului a suferit, probabil, leziuni interne”, e declarat, pentru Click!, Andrei Codău, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră. Polițiștii fac cercetări pentru a afla cauza producerii accidentului, dar și care dintre șoferi se face vinovat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.30, anunță ISU București, însă, nici unul dintre răniți nu a fost încarcerați și nici transportați deocamdată la spital.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, în accident au fost implicate patru autoturisme şi o autoutilitară. Accidentul s-a produs pe podul din apropierea magazinului Ikea, unde s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, SMURD şi Poliţia Rutieră. "Răniţii nu sunt transportaţi deocamdată la spital, primul ajutor fiindu-le acordat la faţa locului", a declarat  purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Mai multe