Accident pe străzile Capitalei! Un autobuz a lovit șase mașini

23 iunie 2018 18:08   Național
Ultima actualizare:

Un autobuz RATB a lovit șase mașini parcate, după ce șoferul a intrat cu vehiculul în bordura stației de autobuz, fără să frâneze. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Un șofer neatent al al Regiei de Transport Public București (RATB) a reușit să producă pagube materiale pentru șase posesori de autoturisme, după ce a izbit puternic vehiculul pe care îl conducea, de bordura stației de autobuz, conform Digi 24. În momentul în care se apropia de stație, acesta nu a frânat la timp, cauzând impactul. Ulterior, din cauza loviturii, șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a lovit șase mașini parcate în împrejurimea stației de autobuz.

Accidentul a avut loc pe linia autobuzului 313, pe bulevardul Alexandru Obregia. Din fericire, nu au existat victime, deși în autobuz se aflau călători. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În urma anchetei demarate de poliție, probabil că șoferul autobuzului va fi nevoit să plătească daune materiale pentru pagubele create celor șase şoferi.

Mai multe