Accident rutier în București. O femeie a fost lovită de o coloană oficială a Marii Britanii

28 februarie 2019 21:13   Național
Ultima actualizare:

Accident în București joi seara, 28 februarie. O femeie a fost lovită de o coloană oficială de mașini după ce a traversat strada printr-un loc nepermis. Victima a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Coloana oficială a ambasadei Marii Britanii a fost implicată într-un accident rutier, în București, în zona dintre între Arcul de Triumf și Casa Presei Libere, pe Bulevardul Kiseleff. O mașină de poliție ce însoțea coloana oficială în care se afla un ministru al Marii Britanii a lovit o femeie care, din primele informații, traversa neregulamentar, potrivit informațiilor oferite de Digi 24.

La volanul mașinii care deschidea coloana oficială a delegației și a lovit o femeia în cauză era un polițist, antemergătorul ambasadei Marii Britanii, care a fost ulterior testat cu aparatul etilotest și rezultatul a ieșit negativ. Victima a fost rănită ușor, însă a fost transportată la spital pentru mai multe investigații. Circulația este blocată în zonă, pentru că polițiștii continuă cercetarea la fața locului. Coloana oficială era formată dintr-un echipaj al Direcției Rutiere. Delegația oficială din Marea Britanie transporta un ministru care venise la București pentru consiliul JAI.

Mai multe