Accident spectaculos la Ploiești. Un tramvai lovit de un BMW a deraiat și a ajuns într-un parc

17 februarie 2021 15:17   Național
Ultima actualizare:

Un tramvai care circula pe linia 101 din Ploiești a deraiat în urma coliziunii cu un autoturism, iar în urma impactului un călător a avut nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul s-a produs azi dimineață, în centrul orașului, la intersecția străzilor Democrației și Lupeni.

Tramvai lovit de BMW la Ploiești. O persoană rănită

Accident spectaculos azi după-amiază. în centrul orașului Ploiești, în zona pieței Anton. Un tramvai care circula pe traseul 101 a fost lovit de un BMW, a deraiat și a ajuns într-un parc, scrie observatorulph.ro. În tramvai se aflau 15 persoane și doar un singur călător a avut nevoie de îngrijiri medicale, a transmis într-un comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.  Este vorba despre o femeie în vârstă care în urma impactului s-a dezechilibrat și a căzut. Ea a fost preluată de Ambulanță și transportată de urgență la spital. Din fericire starea sa de sănătate este bună, leziunile suferite fiind minore. 

Șoferul autoturismului nu a acordat prioritate

Potrivit directorului societății de transport urban Ploiești, accidentul s-a petrecut din vina conducatorului auto. Șoferul, de 34 de ani, nu ar fi acordat prioritate tramvaiului. „BMW-ul a intrat cu viteză în partea lateral-faţă a tramvaiului, iar din inerţie, tramvaiul a deraiat. Din fericire, atât şoferul autoturismului cât şi vatmanul (54 de ani)  au scăpat fără să fie răniţi. A fost rănită uşor doar o persoană care se afla în tramvai. Era un călător mai în vârstă care se pare că s-a dezechilibrat şi s-a lovit. Are leziuni minore”, a declarat Nicolae Alecsandri, directoriul TCE, scrie Adevărul. 

Vatmanul și șoferul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Mai multe