Accident stupid în Capitală: un taxi, făcut sandviş de două tramvaie

27 martie 2013 7:23   Național
Ultima actualizare:

UPDATE ORA 10.40: Circulaţia a fost reluată

Circulaţia tramvaielor liniilor 1, 8, 11 şi 25 a fost reluată în jurul orei 10.10, pe strada Progresul, după ce timp de mai bine de o oră a fost deviată din cauza accidentului în care au fost implicate două tramvaie şi un taximetru.

Accidentul s-a produs din cauza taximetristului, care circula pe o stradă secundară, în zona Trafic Greu. Conform poliţiştilor, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui tramvai şi a fost acroşat de acesta. În urma impactului, taximetrul a fost proiectat într-un alt tramvai care circula din sens opus. Pasagera pe care acesta o transporta, o tânără de 20 de ani, e suspectă de fractură de claviculă. Maşina a fost avariată serios. Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele taximetristului pentru neacordarea de prioritate şi rănire.

Circulaţia tramvaielor liniilor 1, 8, 11 şi 25 a fost deviată în urma accidentului produs pe strada Progresul, după ce un taxi a ieşit de pe un drum secundar fără să se asigure şi a fost prins între două tramvaie care circulau regulamentar, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, pentru Mediafax.

Accidentul s-a produs pe strada Progresul, între staţiile de tramvai Aprodex şi Calea 13 Septembrie, după ce taximetrul a ieşit de pe un drum secundar fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un tramvai al liniei 1 care circula regulamentar pe sensul către Răzoare şi cu unul dintre tramvaiele liniei 11 care circula către Calea Rahovei.

Mai multe