Accidente grave în ţară. Bilanţ: opt răniţi şi un mort

27 octombrie 2014 9:20   Național
Ultima actualizare:

Noi victime pe şosele patriei. Trei accidente au avut loc duminică în judeţele Arad, Mehedinţi şi Mureş. În urma acestora, opt oameni au fost răniţi, iar o persoană a decedat la spital.

La Arad, o maşină în care se aflau un copil de 3 ani şi părinţii săi a intrat într-o căruţă care nu era semnalizată. Din fericire, copilul a scăpat teafăr, dar părinţii săi şi cei doi căruţaşi au fost grav răniţi, scrie România Tv.

Un alt accident a avut loc pe DN 6, în Mehedinţi. Şoferul unui TIR, care venea din Serbia spre Bucureşti, a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă şi s-a răsturnat. Tânărul de 27 de ani a rămas prins în cabina tirului. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.La Târgu Mureş, o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, duminică după-amiază, după ce un şofer băut a pierdut controlul volanului şi a intrat cu mașina pe contrasens, unde a lovit în plin un alt autoturism şi a acroşat un altul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Mureş, Andreea Pop, accidentul s-a produs pe un drum județean, la ieşirea din localitatea Solovăstru spre Reghin, scrie Mediafax.

În urma impactului, un bărbat de 50 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe şi de un elicopter SMURD şi duse la spitalele din Târgu Mureş şi Reghin.

Mai multe