Accidentul în care doi migranţi au murit şi zece au fost răniţi, provocat de un şofer de 22 de ani. Tânărul s-a predat

11 noiembrie 2021 9:43   Național
Ultima actualizare:

Şoferul maşinii care s-a răsturnat în localitatea Iecea Mică, din judeţul Timiş, s-a predat la Poliţie în noaptea de miercuri spre joi. Acesta transporta 12 migranţi, iar în urma accidentului doi au decedat şi alţi zece au fost răniţi.

”În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul autoturismului implicat în accidentul soldat cu decesul a 2 persoane şi rănirea a altor 10, ulterior acesta prezentându-se la sediul Secţiei 2 Poliţie Urbană Timişoara. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea proprie a procurorului din cadrul Parchetului de le lângă Tribunalul Timiş”, transmite IPJ Timiş.

Tânărul este şi el rănit, iar pe numele său a fost deschis dosar penal. Bărbatul este un tânăr de 22 de ani, din judeţul Neamţ, care miercuri a fost în Serbia pentru a negocia transferul migranţilor pe care i-a preluat, după ce au pătruns ilegal în România. Acesta este acum cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, trafic de migranţi şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 Maşina cu cinci locuri, condusă de tânăr şi în care se aflau migranţi de origine afgană, s-a răsturnat miercuri, în localitatea Iecea Mică din judeţul Timiş. Cei zece bărbaţi răniţi au fost transportaţi la spital cu ambulanţe. Şoferul nu a fost identificat de poliţiştii ajunşi la faţa locului, astfel că a fost căutat cu ajutorul unui elicopter şi al camerelor cu termoviziune. De asemenea, au fost instalate filtre ale Poliţiei în zonă.

Citește și:

Mașină plină cu migranți, răsturnată în Timiș. Doi bărbaţi au murit şi alţi zece au fost răniţi

Mai multe