Actorul George Ivașcu, chemat la DNA în calitate de martor

12 iulie 2016 10:44   Național
Ultima actualizare:

Directorul Teatrului Metropolis din București, actorul George Ivașcu, s-a prezentat în această dimineață la DNA. El a fost citat pentru a da declarații într-un dosar în care are calitatea de martor.

UPDATE: George Ivașcu, primele declarații la ieșirea de la audieri: „Nu am dreptul să vă spun prea multe”. Actorul George Ivașcu a declarat la ieșirea de la DNA că procurorii nu îl vizează pe el pentru acte de corupție. Acesta a precizat că a fost chemat să dea declarații despre o persoană pe care o cunoaște.

“ nu are legătură cu mine ca actor, ca om, ca director al Teatrului Metropolis, ci cu o persoană pe care am cunoscut-o. Ce pot să vă spun este că nu am dreptul să vă spun mai multe”, a spus George Ivaşcu, la ieşirea de la DNA. Ivașcu a fost audiat aproximativ o oră.

Apariție neașteptată azi dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din Capitală. Actorul George Ivașcu a fost chemat de procurori pentru a da declarații într-un dosar de corupție. Ivașcu a refuzat să ofere detalii presei, însă surse judiciare citate de news.ro au declarat că actorul are calitatea de martor într-un dosar de corupție. Vom reveni cu amănunte.

Mai multe