Acum poate dormi liniştit. Dan Mihalache, numit ambasador la Londra

6 aprilie 2016 22:38   Național
Ultima actualizare:

Fostul şef al cancelariei prezidenţiale şi-a văzut visul cu ochii: Dan Mihalache a fost numit ambasador al României în Marea Britanie. Preşedintele Klaus Iohannis a confirmat miercuri seară (6 aprilie) mutarea.

Informaţia circula în presă de aproape o lună şi părea doar o chestiune de timp până când Dan Mihalache va ajunge la Londra.

"Pot să confirm că domnul Mihalache a fost propus pentru poziţia de ambasador în Marea Britanie şi am aprobat această solicitare. Avem în lucru un pachet de aproape 20 de poziţii de ambasadori. Avem o propunere bună pentru Chişinău. E vorba de domnul Ioniţă. Domnul lazurca pentru Budapesta. mai sunt şi alţii“, a declarat Iohannis la TVR.

Dan Mihalache a fost implicat într-un scandal uriaş în toamna anului trecut, după ce Click! a publicat în premieră imagini cu şeful cancelariei de la Cotroceni dormind la o întâlnire cu o delegaţie sârbă. În ciuda presiunii media, Klaus Iohannis a refuzat să-l schimbe din funcţie pe "regele somnului", ba chiar l-a răsplătit cu un post confortabil de ambasador.

Mai multe