Acuzaţii grave asupra unor agenţi de poliţie- «Cred că poliţiştii mi-au omorât în bătaie bărbatul!»

19 decembrie 2011 17:45   Național
Ultima actualizare:

Dragoş George Isac (34 de ani) era suspectat de comiterea unor furturi mărunte, motiv pentru care vineri, poliţiştii l-au chemat la audieri.

După câteva ore, concubina acestuia a fost anunţată că bărbatul este mort. Pentru că nimeni nu le dă nici o explicaţie, rudele sunt convinse că ceva necurat s-a petrecut în sediul Poliţiei mai ales că, spun ei, sunt martori care l-ar fi auzit pe tânăr urlând din camera de audieri.

Mai mult, primele concluzii în cazul tânărului mort sub nasul poliţiştilor artă că acesta avea coaste rupte şi a murit din cauza unei hemoragii interne. Ce anume a provocat această hemoragie nu se ştie deocamdată. De asemenea, raportul medico-legal arată că tânărul avea o alcoolemie de peste 2 la mie.

Rezultatele sunt preliminare. Procurorii au cerut noi analize. Aceştia nu au dispus încă începerea urmăririi penale faţă de cei doi poliţişti.

"A fost demarată o anchetă internă. Dacă se va stabili că agenţii sunt vinovaţi, vor fi traşi la răspundere", a spus Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani. Ionica Niţă este convinsă însă că bărbatul ei a fost bătut ca să recunoască furturile. Acum, în prag de Crăciun, trei copii au rămas fără tată după această tragedie.

Mai multe