«Adevărul» aduce colecția «Caiete de vacanță» pentru clasele I-IV

27 mai 2014 17:14   Național
Ultima actualizare:

Ziarul "Adevărul" pregăteşte o colecție foarte utilă pentru a consolida cunoștinţele copiilor pe perioada vacanței de vară. Colecția "Caiete de vacanță" cuprinde 4 caiete care vor fi distribuite cu ziarul "Adevărul" în 26 mai, 2 iunie, 9 iunie și 16 iunie, la un preț special de doar 9,99 lei!

Caietul pentru clasa I cuprinde noțiuni de comunicare în limba română şi matematică și explorarea mediului. Caietul pentru clasa a II-a îl va ajuta pe proaspătul absolvent să exerseze silaba, cuvântul, propoziţia și enunţul, ortografia și scrierea corectă a cuvintelor.

În caietul pentru clasa a III-a elevul va putea exersa elemente ale comunicării scrise: scrierea caligrafică, folosirea alineatelor, părţile componente ale unei compuneri, ortografia şi punctuaţia. Pentru elevii care au terminat clasa a IV-a, caietul de vacanță îi ajută să aprofundeze noțiuni de ortografie și punctuație și de sintaxa propoziției. Pentru exersarea noțiunilor de matematică, acest caiet vă propune: înmulţirea cu 10, 100, 1.000, scrierea numerelor cu cifre romane, operaţii cu numere naturale, aflarea unui număr necunoscut.  

Mai multe