Adevărul despre căsnicia preotului pedofil. Cum și-a blestemat soția

27 iunie 2017 12:58   Național
Ultima actualizare:

Scandalul sexual în care este implicat preotul-cântăreț Cristian Pomohaci scoate la iveală amănunte picante din viața acestuia. Fosta soție a preotului înregistrat când îi făcea avansuri unui tânăr a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre o căsnicie care a început cu un blestem.

Cristian Pomohaci se află în plin scandal sexual, după ce a ieșit la iveală o înregistrare în care îi face avansuri unui adolescent de 17 ani. În acest moment, preotul este anchetat și i s-a luat dreptul de a sluji în biserică. Pohomaci, solist de muzică populară, slujea la biserica din localitatea Moșuni, din județul Mureș.

Preotul-solist a fost căsătorit cu o interpretă de folclor, pe nume Ileana Matus. Mariajul lor a fost un eșec și s-a încheiat foarte repede, în ciuda declarațiilor lui Pomohaci. ”Căsătoria noastră a fost aşa, rapidă. Trebuia să fie hirotonit şi nu mai era timp să faci nuntă. Poate e şi vina mea. Eu, sincer, la început nu l-am acceptat. A venit şi a zis: «Nu vrei să te măriţi cu mine, nu-i bai, altă fată nu iau, dar fii atentă: cât ai să trăieşti în viaţa ta, ai să fii singură! O să am eu grijă!». I-am spus: «Bă, tu te faci popă şi mă blestemi pe mine?!» Am plâns şi, după ce l-am văzut cum a plecat, nu am dormit toată noaptea. A doua zi dimineaţă l-am sunat şi l-am întrebat: «Cristi, mai e valabilă oferta?» Nu, nu am fost fericită. Căsătoria a fost un eşec. Îi doresc să fie sănătos, să îi ajute Dumnezeu să-şi mântuiască sufletul”, mărturisea Ileana Matus, fosta soţie a lui Cristian Pomohaci, în urmă cu patru ani, într-o emisiune realizată de Aurelian Preda.

A vrut să-i înfieze copilul născut după o fertilizare in vitro

Mai mulți colegi de scenă susțineau încă de acum 15 ani despre căsătoria acestuia cu Ileana Matus că e una de paravan, pentru a nu se afla despre practicile neobișnuite ale preotului-cântăreț. Chiar și după divorțul din 2004 de Ileana, preotul Pomohaci continua să susțină că este căsătorit cu aceasta. Mai mult, după ce Ileana Matus a adus pe lume un copil prin fertilizare în vitro, pe care și-l crește singură, Pomohaci a insistat să treacă bebelușul pe numele lui, însă fosta sa soție a refuzat. Copilul se numește Mălin și are acum 5 ani.

”Întotdeauna mi-am dorit un copil cu Ileana Matus. O iubesc pe Ileana Matus! O respect pe Ileana Matus! O cinstesc pe Ileana Matus! Întotdeauna Ileana Matus a fost preoteasa mea! Eu nu am divorţat niciodată, sunt căsătorit cu Ileana Matus”, spunea Pomohaci. Divorțul lor a fost pronunțat la Judecătoria Sectorului 6 din București, în decembrie 2004, iar următorul an Ileana Matus a înregistrat o cerere pentru partaj. Însă nu a rămas cu nimic din căsnicia cu preotul-cântăreț, acuzat acum că ar fi sedus un minor. Cântăreața de muzică populară Ileana Matus nu mai vrea să audă de fostul ei soț și e deranjată de faptul că mai e întrebată de el.

Fosta soție nu mai vrea să audă de el

„Individul acesta nu mai există pentru mine pentru că mi-am refăcut viaţa. Chiar nu mă interesează ce face. După ce a apărut în emisiunea în care a minţit că nu e divorţat, i-am trimis un SMS în care i-am recomandat să ia nişte lecitină ca să-i revină memoria”, a mai spus fosta nevastă a lui Pomohaci, care a refuzat să facă comentarii pe marginea scandalului în care e implicat fostul ei soț.

Mai multe