Adina, e greu fără Cataramă?

6 februarie 2012 16:07   Național
Ultima actualizare:

De-abia ieşită dintr-o relaţie de circa doi ani cu omul de afaceri Viorel Cataramă, Adina Alberts a dat de greu. Dacă, până nu demult «doctoriţa vedetelor» era condusă peste tot de iubitul său, acum, ea a fost nevoită să-şi ia şofer. Mai ales acum, când zăpada a cam încurcat circulaţia în Bucureşti.

Era bine când iubitul o lăsa la uşa clinicii sale de chirurgie estetică şi cobora ca o divă din maşinile luxoase ale acestuia!

Au trecut vremurile acelea, iar Adina Alberts a fost nevoită ca, după despărţirea de Viorel Cataramă, să-şi angajeze un şofer. Şi nu orice fel de şofer, ci unul tinerel şi sprinten, care nu se dă în lături în a «pişca» pedala de acceleraţie, chiar dacă şoselele sunt pline de zăpadă, pentru ca şefa să nu întârzie la întâlniri.

Miliardarul  nu o lăsa să meargă nici doi paşi pe jos. Acum, şoferul nu a venit să o ia de la ieşirea din Hilton, ci a aşteptat-o în parcare

Aşa s-a întâmplat şi vineri, când medicul trebuia să ajungă la o întâlnire la Hotelul Hilton.

Îmbrăcată într-o blană de vizon, foarte elegantă, dar şi foarte scumpă (circa 5.000 de euro), asortând o geantă Chanel de 2.500 de euro, Adina Alberts a ieşit din clinică, s-a urcat în Mercedesul ei de teren şi a «zburat» spre Hilton.

Şoferul Adinei Alberts conduce cu viteză, chiar dacă pe şosea e zăpadă

Aici, a zăbovit un timp, după care a părăsit hotelul, alături de o domnişoară, care nu numai că a condus-o până la maşină, dar i-a cărat şi buchetul de flori pe care doctoriţa îl primise la întâlnirea din hotel.

Când era iubita lui Viorel Cataramă, acesta o ducea cu maşina la clinică

Mai citeşte:

Viorel Cataramă, despre fosta iubită: «E cea mai frumoasă femeie din lume!»

Fosta iubită a lui Cataramă, dată în judecată de Primărie

Cataramă, maşină de 100.000 € pentru iubită

Mai multe