Adio, 2 milioane de lei! Câştigătorul de la Loto nu s-a prezentat până ieri

28 martie 2014 20:05   Național
Ultima actualizare:

A obţinut o avere chiar de Sărbătorile de Anul Nou, dar nu se poate bucura de ea. Pe 30 decembrie 2013, a câştigat marele premiu în valoare de 1.899.025 lei la cel mai popular joc al Loteriei Române, 6 din 49, dar nu s-a prezentat să îl ridice şi l-a pierdut. 

Pentru prima oară în istoria extragerilor la 6 din 49, un câştigător de premiu de categoria I, nu s-a prezentat să îl câştige. Biletul norocos, o variantă simplă, a fost jucat la agenţia 17-014 din Galaţi, cunoscută deja ca cea mai norocoasă agenţie din ţară. Aici s-au câştigat mai multe premii ale loteriei. După extragere, conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, instituţia a aşteptat timp de 90 de zile ca deţinătorul biletului să se prezinte pentru a lua potul.

Ieri la ora 14.00, s-a încheiat termenul şi cum nu a venit nimeni, banii au rămas în seiful Loteriei Române. „Suma nu se consideră report şi nu se adaugă la extragerea 6 din 49 din 30 martie 2014. Banii rămân la bugetul Loteriei, sunt consideraţi profit şi se repartizează statului", se arată în regulament.În Galaţi, circulă deja o legendă despre motivele pentru care deţinătorul premiului nu a venit să ridice comoara pusă în joc. Toată lumea spune că soţia i-ar fi spălat hainele cu tot cu bilet.

Mai multe