Adolescent de 17 ani din Timișoara, înjunghiat în plină stradă

19 ianuarie 2022 9:37   Național
Ultima actualizare:

Un elev în vârstă de 17 ani din Timișoara a fost înjunghiat, în plină stradă, după ce s-ar fi certat cu alți adolescenți. Agresorii au fost identificați de către polițiști și urmează să fie transportați la secția de Poliție. 

Adolescentul de 17 ani se îndrepta spre liceu atunci când a fost abordat de alți doi tineri, o fată și un băiat. După un schimb de replici, fata ar fi scos un cuțit și l-ar fi înjunghiat pe adolescent, iar apoi a fugit de la fața locului împreună cu prietenul său, relatează Adevărul.

Așa au decurs lucrurile potrivit relatărilor martorilor oculari, care au și apelat la 112 pentru a solicita ajutor.

Se pare că cei doi băieți se certau atunci când adolescenta a decis să intervină în favoarea prietenului său. A scos cuțitul și l-a înjunghiat pe cel cu care acesta avea o discuție aprinsă. 

În urma apelului la 112 la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, dar și o ambulanță. Adolescentul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, iar polițiștii au demarat cercetarea. Starea băiatului înjunghiat este una stabilă. 

În urma investigațiilor, oamenii legii i-au identificat pe agresori. Cei doi au fost transportați la secția de poliție și se află la audieri în momentul relatării știrii, informează Adevărul. Pe numele lor a fost întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Mai multe