Adrian Minune, audiat de procurorii DIICOT într-un dosar de cămătarie și crimă organizată

27 noiembrie 2020 9:08   Național
Ultima actualizare:

Manelistul Adrian Minune (Adrian Simionescu n.r.) a fost audiat joi, 26 noiembrie, de procurorii DIICOT, într-un dosar de cămătărie și crimă organizată. Acesta are calitatea de martor.

Conform unor surse judiciare, solistul are calitatea de martor într-un dosar în care sunt cercetați penal pentru cămătarie și crimă organizată mai mulți membri ai unei rețele infracționale. Dosarul s-a constituit după ce mai multe victime au depus plângere.

Minune ar fi fost iniţial căutat la domiciliu, însă nu a fost găsit, iar poliţiştii l-au contactat telefonic şi i-au indicat un sediu BCCO (Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate) unde să se prezinte, variantă cu care Adrian Simionescu s-a declarat de acord.

Cântăreţul s-a declarat surprins de citarea sa de către anchetatori, arată surse Antena 3. El a menţionat că ofiţerii de la Crimă Orgnizată doresc să ştie dacă manelistul are "un prieten care dă bani cu camătă". "M-au chemat la audieri, nu ştiu, tăticule, unde. Aştept maşina să mă ia. Sunt martor. Zic şi eu acolo că nu ştiu nimic", a spus cântărețul.

Mai multe