Adrian Năstase a băut șampanie din pahare aurite de ziua lui

23 iunie 2017 12:37   Național
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase a sărbătorit în familie, fără prea mare fast, împlinirea vârstei de 67 de ani. Fiul cel mare al politicianului l-a dat de gol, după ce a făcut publică o imagine surprinsă în timp ce ciocneau un pahar cu șampanie.

De altfel, acesta este singurul lux pe care l-a afișat Adrian Năstase joi, 22 iunie, când a împlinit 67 de ani. Îmbrăcat lejer, în haine de casă, fostul premier a băut șampanie din pahare aurite, împreună cu soția, fiul cel mare și nora sa.

Andrei, fiul cel mare al politicianului, a făcut publică imaginea de la aniversarea lui Adrian Năstase și a primit zeci de urări pentru tatăl său. “Dragă Andrei, îi doresc scumpului tău tată ca toți trandafirii care i-a adunat în cununa vieții sale să îi lase astăzi să se adune într-un buchet de împlinirii. La mulți ani scumpului tău tată”, “La mulți ani fericiți, cu multă sănătate tatălui tău, Andrei Năstase!”, i-au scris lui Andrei prietenii săi virtuali.

Adrian Năstase a devenit bunic în urmă cu exact trei luni, când soția lui Andrei a născut un băiețel. Politicianul participa la dezbaterea „Europa, încotro?” atunci când a aflat că a devenit bunic și a avut o reacție foarte simpatică. „Vă rog, iertați-mă. Am înțeles că avem o problemă demografică în Europa. Eu mă bucur să vă anunț că acum 10 minute, populația României a crescut cu un bebeluș. Am un nepot, vă rog să-mi dați voie să mă retrag”, le-a spus Adrian Năstase celor prezenți în sală.

Mai multe