Adrian Ţuţu nu are timp pentru iubire!

24 februarie 2012 16:18   Național
Ultima actualizare:

Super concert caritabil la Liceul „Gh. Lazăr" pentru un copil cu nume de sfânt, în cadrul acţiunii „Copiii ajută copii - Never be alone".

Grupul de organizare, coordonat de eleva Cristina Bucea, a vândut bilete la spectacol, cărţi şi bijuterii hand-made pentru a-l ajuta pe Mina Ionescu, un puşti de 1 an şi 4 luni, bolnav de cancer. Liceenii au adunat pentru băieţel 1.500 de lei.

Alina Păun, eleva in clasa a X-a I si-a uimit colegii cu vocea sa

Bogdan Floroiu, elev la Lazăr a reuşit să-şi ridice colegii la dans

Distracţia maximă în rândul liceenilor de la Lazăr

Kristina de la Impact a fost prima solistă care a ridicat publicul în picioare. Jovială, nonconformistă ea a dansat şi a cântat printre elevi, reuşind să creeze un show total.

Elevii au desenat în aer inimioare, pe versurile melodiei City of love a Kristinei

Noul single „City of love" a reuşit să fie cântat integral de fanii artistei.A urmat simpaticul Jimmy Dub şi dj John Rivas, copleşiţi de aplauze. „Îmi doream de la 7 ani să fiu pe scenă şi dacă acum am reuşit, datorez totul părinţilor mei care m-au susţinut mereu", ne-a spus Tavi, pe numele lui de scenă Jimmy.

Jimmy Dub alături de DJ-ului său, John Rivas

Cel mai aşteptat de public a fost Adrian Ţuţu! „Am întârziat, dar v-am adus o surpriză: băieţii de la Ripperz, cei mai buni dansatori. I-am adus special pentru voi de la Focşani", a spus Adrian.

Liceenele au dansat pe scenă alături de Jimmy Dub

Kristina a dansat şi a cântat printre liceeni

Trupa de street dance Kittens

Tânărul munceşte mult, fiindcă vrea să scoată primul album şi speră ca o casă de producţie să-i deschidă uşa. „Am deja 20 de piese scrise şi sper să iasă ceva frumos, iar în viitorul apropiat vreau să fac o piesă şi cu Marius Moga. Studiez zilnic şi de aceea nu am timp de iubire. Mi-am propus să nu mă îndrăgostesc până nu reuşesc în muzică. Nu ar fi corect să-mi împart sentimentele!", ne-a mărturisit Adrian, tânărul care a cucerit milioane de telespectatori la concursul „Românii au talent", difuzat de ProTv.

Ioana şi Anca, eleve la Gh. Lazăr au realizat super mărţişoate pe care le-au vândut la târg

Atmosfera în sala de festivităţi a liceului „Gh. Lazăr" a fost colorată şi de propriile talente ale liceului. Alina Păun, eleva în calsa a X-a I a cântat superb şi a primit aplaudele publicului. Şi Bogdan Floroiu a reuşit să îi ridice pe colegii săi la dans şi a creat o atmosferă incendiară în sală. Acesta a fost primul concert caritabil din 2012, desfăşurat în cadrul proiectului cu liceenii din „Lazăr" - Never be alone- Copiii ajută copii"!

Mai multe