Agent de pază împușcat de un client la un ștrand din Pitești

1 iulie 2016 14:49   Național
Ultima actualizare:

Frica de înec nu mai este principala grijă pe care o pot avea clienții la un ștrand. Mai nou, cei veniți să se răcorească trebuie să se ferească de împușcături. Un agent de la o firmă privată de pază din Piteşti, aflat în timpul liber, a fost împușcat de un client supărat potrivit agenției Mediafax

Evenimentul s-a petrecut la un bazin public din cartierul Trivale, iar agresorul a folosit un pistol cu bile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Totul a început după o altercație verbală, terminată cu amenințări, între un grup de tineri și un agent de pază. Conflictul a pornit de la un banal stropit cu apă.

Grupul de tineri a plecat de la ştrand dar câțiva membri s-au întors după două ore iar unul dintre aceştia l-a împuşcat pe paznic în zona spatelui şi l-a lovit cu pistolul în cap.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD, dar şi de poliţie. Tânărul care a tras cu arma a fost încătuşat şi dus la Secţia 3 de Poliţie Piteşti pentru audieri.

Victima a ajuns cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean Argeş.

"Pacientul e în stare bună, nu are niciun grad de conştienţă alterată. Are o mică plagă în zona parietală şi două împuşcături în spate, de alice, două plăgi de 0, 5 cm superficiale. Spune că a avut o altercaţie cu cineva care i-a dat cu pistolul în cap şi i-a tras două alice în spate. În momentul de faţă îi facem investigaţiile. E fără niciun risc vital", a declarat pentru Mediafax, Frătoaica Gheorghe, medic de urgenţă UPU Argeş

Mai multe