Agresor mascat şi înarmat cu cuţite, împuşcat de poliţişti la Năvodari

9 august 2019 19:27   Național
Ultima actualizare:

Acţiune ca-n filme pe litoralul Mării Negre! Un tânăr de 25 de ani din Iaşi, cu o mască pe faţă şi cu două cuţite în mâini, a atacat vineri, 9 august, mai multe persoane pe stradă, în Năvodari (Constanţa). Agresorul a fost încolţit de oamenii legii, dar a refuzat să se predea. Ca să-l poată opri, unul dintre poliţişti l-a împuşcat în picioare.

Episod straniu, vineri dimineaţă, 9 august, pe strada Albinelor din Năvodari! O patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei Năvodari a observat două femei şi doi bărbaţi, care alergau şi strigau după ajutor. Speriaţi, oamenii au reclamat că sunt urmăriţi de o persoană necunoscută, extrem de agresivă, scrie adevarul.ro. Oamenii legii au văzut un bărbat care avea faţa acoperită cu o mască, iar în mâini ţinea două cuţite. La vederea patrulei, individul a rupt-o la fugă în direcţia opusă, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari. Agenţii s-au împărţit în două echipe: unii - pedestru, ceilalţi - cu autospeciala de poliţie. După aproximativ un kilometru, persoana mascată a fost depistată intrând într-un gang. Unul dintre poliţişti l-a urmărit îndeaproape, iar colegul acestuia a blocat cu maşina aleea din proximitatea unei pieţe, aşa că agresorul s-a trezit într-o situaţie fără ieşire. Poliţistul l-a somat în repetate rânduri să se oprească, dar individual a refuzat să se supună. 

Mai mult, la un moment dat, bărbatul mascat s-a întors şi a decis să-l atace pe poliţist. Ca urmare a pericolului iminent, poliţistul a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de armă asupra agresorului. Acesta a fost rănit în zona membrelor inferioare, motiv pentru care poliţistul a solicitat un echipaj de ambulanţă. Până la sosirea echipajului, victimei i-a fost acordat primul ajutor de către poliţist. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 25 de ani, din Iaşi.  Rănitul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.  Cele patru persoane atacate, cu vârste în jur de 20 de ani, le-au povestit poliţiştilor că nu îl cunoşteau pe bărbatul respectiv, fiind atacaţi de acesta, din senin, în plină stradă. Înainte să fugă, tinerii l-au văzut venind spre ei cu faţa mascată, purtând glugă şi ameninţându-i cu cuţitele.

Mai multe