Aici te răsfaţă sexy-frizeriţele

27 aprilie 2016 21:59   Național
Ultima actualizare:

Vrei o oră de răsfăţ în braţele unor tinere apetisante? E musai să dai o fugă la... frizerie!

Tunsul este o necesitate, dar ce ne facem atunci când devine tabiet?! La asta s-au gândit doi tineri din Capitală, care au pus pe picioare un salon ieşit din tipare. La o frizerie din Băneasa, clienţii sunt trataţi precum împăraţii: un harem de tinere, sexy şi talentate, le stau la dispoziţie pentru a le satisface orice dorinţă. În materie de tunsori, bineînţeles!

„Clientul intră pe site, vede fetele, alege una care-i place şi face o rezervare. Şi se bucură de o oră în compania fetei: tuns, spălat, uscat, masaj capilar şi facial, tot ce trebuie”, spun reprezentanţii salonului.

Ne-am lăsat şi noi pe mâinile celor trei frumoase şi nu ne-a părut rău. Pentru 57 de lei, ai parte de un huzur cum nici n-ai visat. Pe lângă tunsoarea ultimul răcnet, tinerele domniţe, îmbrăcate office, provocator, îţi oferă, bonus, un masaj relaxant, în timp ce îţi savurezi cafeluţa. Dacă podoaba capilară v-a „părăsit”, nu-i bai: fetele sunt gata să vă penseze sprâncenele, să vă netezească barba sau să vă facă manichiura. Nici un bărbat nu pleacă nerezolvat, odată ce a intrat pe mâna sexy-frizeriţelor.

Mai multe