Alegeri Berectorale în Orașul cu Chef de Viață. Dan Badea, Anda Adam, Dan Helciug și Mihai Meiroș candidează la Primăria Orașului cu Chef de Viață

7 februarie 2020 11:58   Național
Ultima actualizare:

La 5 ani de la ultimele alegeri, Orașul cu Chef de Viață își caută un nou Primar care să continue (be)reformele constructive din mandatul lui Mihai Mărgineanu.

Patru candidați cu promisiuni mărețe intră în cursă: Anda Adam, Dan Badea, Dan Helciug și independentul Mihai Meiroș, iar electoratul e mobilizat masiv la vot.

Anda Adam caută susținerea bucureștencelor și candidează din partea partidului FTLBR. Dacă va fi aleasă Primar în Orașul cu Chef de Viață, ea promite să lupte împotriva prejudecăților împotriva femeilor care beau bere.

Dan Badea, celebrul comediant și prezentator TV, candidează la șefia Primăriei Orașului cu Chef de Viață - Berăria H. El este susținut de către BRMRU, un partid proaspăt i̶n̶v̶e̶n̶t̶a̶t̶ înființat, și propune un discurs radical de reeducare a triștilor care beau bere.

Dan Helciug, candidatul care promite primul Spital de Urgență unde primiți transfuzii cu bere (fără card de sănătate). În mod absolut evident, OBRRC este partidul care îl susține categoric în cursa pentru Primăria Orașului cu Chef de Viață.

Mihai Meiroș, cunoscut drept "MC Coco" - MC-ul rezident al Berăriei H, candidează independent pentru un Oraș cu Chef de Viață la nivel occidental. Iar pentru asta, promite soluții inedite precum "GARDEROBERE", "Loc de joacă pentru animale + bere la pet" și multe alte idei care sunt mai mult decât simple jocuri de cuvinte.

Ah, și să uităm de mita berectorală  premii. Toți alegătorii:

- Primesc un metru de bere garantat la Joia de Ieșeală din Berăria H- Participă la tombola pentru o excursie în Dubai pentru 2 persoane oferită de Premio Travel

Electoratul poate vota până pe 29 martie online pe www.berariah.ro/voteaza sau la secțiile de votare amenajate chiar în Berăria H.

Mai multe