Alegeri locale 2016 / Au uitat de Colectiv! Piedone, pupăcit de pensionare

24 aprilie 2016 10:38   Național
Ultima actualizare:

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 din București, a mers la procesiunea de Florii. Piedone a făcut baie de mulțime în mijlocul bătrânelelor credincioase adunate cu mic cu mare pentru a respecta tradiția.

La un moment dat, o pensionară s-a desprins din mulțime și l-a pupat pe fostul primar. Semn că Piedone este în continuare îndrăgit, românii uitând cu desăvârșire că 64 de tineri și-au pierdut viața în incidendiul din Colectiv, club amenajat în Sectorul 4.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost reţinut, la câteva zile după incendiu, de procurorii DNA, fiind acuzat de abuz în serviciu şi fals intelectual în legătură cu autorizarea clubului Colectiv. Piedone a fost, însă, eliberat iar o instanţă din cadrul Judecătoriei Sector 6 a decis, în urmă cu o săptămână, că Piedone rămâne în cursa pentru Primăria Sector 4 şi a respins contestaţiile victimelor din Colectiv.

Victimele incendiului de la Colectiv îl consideră pe fostul primar al sectorului 4 a fi unul dintre principalii responsabili de tragedia produsă în 30 octombrie 2015. "64 de morţi şi 150 de persoane mutilate pe viaţă în responsabilitatea dânsului, dânsul a semnat actul legal de funcţionare", a declarat una dintre victimele de la Colectiv.

Mai multe