Alegeri prezidențiale 2019. Theodor Paleologu, tată la 21 de ani. Cum arată fiul

1 noiembrie 2019 15:23   Național
Ultima actualizare:

Theodor Paleologu a fost desemnat candidatul Partidului Mişcarea Populară la alegerile prezidenţiale 2019. Eseist, profesor, diplomat, Theodor Paleologu a studiat în Franța unde s-a căsătorit cu mezzosoprana franceză de origine libaneză Sarah Nassif. La 21 de ani a devenit tată. Uite cum arată fiul!

Fostul ministru al culturii Theodor Paleologu (46 de ani) a fost întotdeauna discret cu viața sa personală, dar presa a relatat despre politician că are o căsnicie eșuată la activ, după divorțul de mezzosoprana franceză de origine libaneză Sarah Nassif.

Theodor Paleologu, biografia

  • Theodor Paleologu (46 de ani) s-a născut în București, pe 15 iulie 1973, și este fiul scriitorului Alexandru Paleologu. A absolvit liceul german, după care a studiat la Sorbona și École Normale Supérieure, în Franța. În anul 1998, obținut o diplomă de studii aprofundate în Filosofie la Paris, iar în 2001 a obținut doctoratul în științe politice, la München. A fost lector la Boston, Statele Unite, apoi profesor la Berlin.
  • Din 2005, a devenit ambasador al României în Danemarca și în Islanda.
  • Theodor Paleologu a fost deputat de București începând cu legislatura 2008-2012, fiind ales în 2008 din partea Partidului Democrat Liberal și în 2012 din partea Alianței România Dreaptă.
  • În 2008 a fost ministru al culturii în primul guvern condus de Emil Boc.
  • În 2014 a părăsit Partidul Democrat Liberal, alăturându-se Partidului Mișcarea Populară. După acest moment, participarea sa în politică a fost redusă.
  • Theodor Paleologu s-a concentrat pe şcoala privată înfiinţată de el, Casa Paleologu, unde ţine cursuri în domenii umaniste.

Theodor Paleologu a studiat în Franța unde s-a căsătorit cu mezzosoprana franceză de origine libaneză Sarah Nassif.  La 21 de ani a devenit tată.

Mihail are acum 25 de ani și locuiește cu tatăl său. A absolvit ASE și are deja propria afacere. Mihail este cel mai mare susținător al tatălui său la alegerile prezidențiale 2019.

Citește și:

Alegeri prezidențiale 2019. Ei sunt cel mai puțin cunoscuți candidați

Alegeri prezidențiale 2019. Dăncilă joacă ping pong, Iohannis e bun la tenis

Mai multe