Alegeri prezidenţiale 2019. Un alegător a murit în incinta unei secţii de votare

24 noiembrie 2019 11:46   Național
Ultima actualizare:

Procesul electoral este oprit temporar, într-o secţie de votare din Dolj, după ce unui alegător în vârstă de 80 de ani i s-a făcut rău când era acolo. El a primit îngrijiri medicale, dar în cele din urmă a fost declarat decesul.

Mai multe incidente s-au produs astăzi, 24 noiembrie, în timpul votului la alegerile prezidențiale 2019.

Unui bărbat de 80 de ani din localitatea Amărăştii de Sus, județul Dolj, i s-a făcut rău în timp ce se afla în secţia de votare din localitate, pierzându-şi cunoştinţa, a anunțat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul acestuia, scrie news.ro. Din acest motiv, procesul electoral a fost suspendat temporar în secţia de votare respectivă. Bărbatul respectiv nu apucase să voteze.

Incidente alegeri prezidențiale 2019

În Ilfov, unui bărbat de 85 de ani i s-a făcut rău în fața secției de votare, iar două femei din Capitală au ajuns la spital după ce s-au simțit rău în secțiile de votare.

În județul Bihor, un membru al comisiei electorale a avut nevoie de îngrijiri mediacle, iar în județul Sibiu, la Mediaș, o femeie a alunecat în fața secției de votare și a căzut, informează digi24.ro.

Citește și:

Viorica Dăncilă, vot matinal: «Cine se scoală de dimineață ajunge departe!»

Alegeri prezidențiale 2019. Peste două milioane de români au votat în țară. Prezență record în diaspora

Mai multe