Alexander Adamescu: ”Încă nu am aflat ce ce a murit tatăl meu!”

18 august 2017 11:51   Național
Ultima actualizare:

Au trecut șapte luni de când omul de afaceri Dan Adamescu a murit în timp ce executa o pedeapsă de la 4 ani și 4 luni închisoare cu executare, într-un dosar de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență. Fiul său, Alexander Jr. se plânge că încă nu a aflat din ce pricină a murit părintele său.

Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, fostul patron al societăţii de asigurări Astra, se plânge că, după şapte luni de la moartea tatălui său, nu a primit raportul legiştilor privind cauza decesului, scrie evz.ro. 

Alexander Adamescu se află la Londra, în timp ce DNA cere arestarea şi extrădarea lui într-un dosar în care este acuzat de dare de mită alături de tatăl său, decedat în închisoare la începutul anului. 

Adamescu Jr. scrie într-o scrisoare trimisă către EvZ că nu fuge şi nu se ascunde de justiţie, ci din contră, şi-a arătat disponibilitatea să colaboreze în cadrul anchetei.

El se plânge că nu a primit nici acum rezultatul autopsiei tatălui său, decedat în ianuarie 2017, în închisoare.

”Au trecut mai bine de 7 luni de când mi s-a luat definitiv tatăl. Nici până în ziua de astăzi nu am primit raportul autopsiei lui. Nu numai că România încearcă mușamalizarea așasinării lui, ci și continuă cu persecuția parcă n-ar exista ceva mai normal decât distrugerera unei familii întregi”, a mai scris Adamescu Jr.

Click! spune

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv în 27 mai 2016 pe omul de afaceri Dan Adamescu la 4 ani și 4 luni închisoare cu executare, într-un dosar de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit în 23 ianuarie 2017, la vârsta de 68 de ani

Mai multe