Alexandra, tânăra umilită de fostul iubit a fost supusă unui nou test poligraf

9 februarie 2015 19:22   Național
Ultima actualizare:

Alexandrei Gavrilă, tânăra în vârstă de 28 de ani din Tulcea, călcată în picioare de fostul iubit, a fost supusă unui nou test la detectorul de minciuni. Rezultatul a fost prezentat luni, în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

De-a lungul relaţiei, Alexandra a încasat frecvent lovituri nemiloase din partea fostului iubit şi a depus nenumărate plângeri. Faptul că a ajuns să dea declaraţii la poliţie l-a enervat la culme pe bărbatul violent. Cu toate că relaţia lor a ajuns la final în urmă cu mai bine de 2 ani, de când monstrul începuse să bea peste măsură, în urmă cu doar câteva zile, a încasat, din nou, o bătaie soră cu moartea.

Până acum, Alexandra a depus nu mai puţin de 25 de plângeri. De 3 ori a ajuns pe mâinile medicilor după corecţiile primite. A obţinut un ordin de restricţie pentru o perioadă de 6 luni, timp în care fostul iubit a călcat-o in picioare in 8 randuri.

Nici vecinii nu erau străini de calvarul prin care a trecut Alexandra.

"I-a spart maşina, arunca cu pietre după ea când ducea copilul la grădiniţă. Tot timpul umbla însoţită fiindcă el nu o lăsa in pace”, povesteşte un vecin.

Luni, Alexandra Gavrilă a fost supusă unui nou test poligraf. Din rezultate reiese că a spus adevărul. Bătăile şi motivele pentru care ajungea să le încaseze sunt adevărate.

Monstrul care a locuit sub acelaşi acoperiş cu Alexandra este cercetat

Gelos peste măsură, fostul iubit al Alexandrei a bătut-o de atât de multe ori, încât până şi lui îi e greu să-şi amintească numărul corecţiilor aplicate. Şi-a adjudecat titlul de client fidel al poliţiştilor tulceni, pentru cruzimea cu care şi-a maltrat fosta soţie. După ani de zile, timp în care nimeni şi nimic nu l-a putut opri din a-şi "pedepsi" iubita, a ajuns să fie acuzat de distrugere, loviri sau alte violenţe şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti. Pentru toate acestea bruta riscă să ajungă după gratii.

Mai multe