Alexandru Cumpănașu a votat la Caracal, împreună cu soția. Ce a declarat

10 noiembrie 2019 13:55   Național
Ultima actualizare:

Candidatul Alexandru Cumpănașu a votat în jurul prânzului, la Caracal, locul unde a început toată aventura lui prezidențială. Unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta care a fost răpită și ucisă după ce a sunat în zadar la 112, s-a prezentat la secția de votare împreună cu soția sa, Simona.

Alexandru Cumpănașu și-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale 2019 în contextul tragediei de la Caracal, prin urmare decizia de a vota în acest oraș a venit firesc.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a votat împreună cu Simona, soția sa, cea despre care a spus tot timpul că i-a fost alături în lupta cu clanurile mafiote.

”Am votat pentru o Românie în care să nu ne fie frică să ne ducem copiii la școală, pentru o Românie din care mafia să dispară, pentru o Românie în care să nu ne fie teamă că autoritățile ascund adevărul, pentru o Românie care să aibă din ce în ce mai multă încredere în ea”, a declarat Cumpănașu la ieșirea de la vot.

Alexandra Măceșanu, răpită după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie

Pe 24 iulie, Alexandra Măceașanu, în vârstă de 15 ani, a luat o mașină de ocazie din localitatea Dobrosloveni și l-a rugat pe șofer – Gheorghe Dincă - s-o ducă în Caracal, la liceul Mihai Viteazu, unde era elevă în clasa a IX-a. Nu știa în mașina cui se urcă și nu știa nici că acesta avea să fie ultimul ei drum. A ajuns în oraș, dar nu unde s-ar fi așteptat, ci în casa propriului ei călău. Tânăra a fost bătută în mașină, legată de mâni, cu bandă adezivă la ochi și la gură și apoi după în casa ororilor. Aici, Dincă a omorât-o, iar apoi i-a ars cadavrul într-un cuptor improvizat. Adolescenta a reușit să sune de trei ori la 112 din casa în care era sechestrată, însă autoritățile nu au reușit să ajungă la ea în timp util ca s-o salveze.

Citește și:

Alegeri prezidenţiale 2019. Ion Iliescu şi soţia lui Nina au cerut urna mobilă ca să voteze

Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-au îmbrăcat cele mai importante doamne din politica românească la vot

Mai multe