Alexandru Cumpănaşu, la capătul puterilor. A plâns în direct pe Facebook

17 octombrie 2019 10:37   Național
Ultima actualizare:

A devenit un obicei pentru Alexandru Cumpănaşu să intre în direct cu urmăritorii săi de pe Facebook, iar marţi seară candidatul înscris în cursa pentru Cotroceni a cedat psihic în timp ce le vorbea fanilor. Unchiul Alxandrei Măceaşanu, adolescenta răpită la Caracal, a avut un moment delicat şi timp de câteva minute nu a mai scos niciun cuvânt, timp în care a plâns în faţa tuturor.

Live-ul de marţi (15 octombrie) lui Alexandru Cumpănaşu de pe Facebook a început cu o tăcere de aproximativ un minut. Momentul care se dorea a fi dramatic a fost însă întrerupt de o întrebare a soției, care nu știa ce face partenerul ei. Pe un ton grav, Cumpănaşu a lămurit-o: „Sunt în live, Simona. Mai ai și alte întrebări?”.

Câteva minute mai târziu, politicianul a cedat nervos şi a început să plângă, stare în care s-a aflat preţ de câteva minute bune. 

„Sunt la capătul puterilor. Acest sistem nenorocit care acționează în fiecare zi pe mine mă aduce în starea de a mă gândi foarte serios la ce urmează. (…) Nu mi se pare drept că o luptă pentru binele tuturor să o ducă un singur om”, s-a plâns Cumpănaşu.

Momentul dramatic a fost reluat după o jumătate de oră. Cumpanasu și-a întrerupt brusc discursul și timp de cinci minute a privit în camera, fără să spună nimic. Mare parte din acest timp a plâns.

„Nu poți de unul singur”, și-a încheiat Cumpanasu spectacolul cu lacrimi.

Acest moment poate fi vitionat de la minutul 30.00

Alexandru Cumpănaşu a ajuns la spital luna trecută

Alexandru Cumpănașu a ajuns la spital, luna trecută, mai exact pe 9 septembrie. Arunci, unchiul Alexandrei Măceșanu ar fi suferit un preinfarct. În trecut, bărbatul a mai avut probleme cardiace. Potrivit informațiilor recente, Alexandru Cumpănașu a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la una din mâini. Totul s-ar fi întâmplat Imediat după ce a luat parte la o emisiune tv. După emisie, el a fost dus de urgență la spital. Medicii l-au supus unui control amănunțit. 

Citeşte şi:

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, rostite la 112: «Vine, vine»

Criminalul din Caracal, arestat preventiv. Gheorghe Dincă a primit decizia cu zâmbetul pe buze și vrea să o conteste

Mai multe