Altă nenorocire provocată de o maşină cu volanul pe dreapta. Nouă persoane rănite în Suceava

22 mai 2017 19:01   Național
Ultima actualizare:

Dezastru pe şosea! Un şofer imprudent a produs un carambol între trei maşini pe Drumul Naţional 29 A, aproape de comuna Zvoriştea (Suceava), în urma căruia nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cinci ambulanţe s-au deplasat la faţa locului pentru a prelua persoanele rănite. Şoferul vinovat conducea o maşină cu volanul pe dreapta.

Accident grav de circulaţie în Suceava. Un şofer ce conducea un autoturism Audi cu volan pe partea dreaptă s-a angajat în depăşirea unui autovehicul Volkswagen, dar nu s-a asigurat corespunzător a intrat în coliziune frontală cu un alt automobil Audi ce circula regulamentar din sens invers. În urma carambolului dintre cele două vehicule a fost lovită şi maşina Volkswagen. În urma accidentului, nouă persoane aflate în cele trei autoturisme au fost rănite, victimele fiind preluate de ambulanţe şi duse la spital.

„Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă şi au acordat primul ajutor medical persoanelor implicate în eveniment. Ulterior, nouă persoane, toate conştiente, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, explică Alin Găleată, plutonier adjutant la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava. 

Mai multe